Women

CYCLING EVENT WOMEN CAMBRILS
del 24 al 26 de març de 2023

El Rodabike Club Ciclista Cambrils engega la seva història organitzant el primer esdeveniment en clau femenina en bicicleta de carretera, entre altres iniciatives.

Gaudirem de les millors carreteres, entre les vinyes i el mar, de la mà de la capital gastronòmica i ciclista de la Costa Daurada, Cambrils, el destí ideal per la seva temperatura, localització, serveis i professionals del ciclisme.

Cycling Event Women Cambrils pensat per a dones que volen millorar la seva tècnica sobre la bici, i alhora conèixer el nostre territori ciclista, fent comunitat tot pedalant amb ciclistes de tot el territori guiades per ciclistes professionals.

Farem dues sortides guiades per la corredora Raquel Torrell, del Team Groupe Abadie-Le Boulou juntament amb el preparador físic Jofre Prunera de 101percent Training.

On també ens oferirà una xerrada tècnica i una sessió d’entrenament. A més el mecànic i gerent de Rodabike Cambrils ens impartirà un curs de mecànica bàsica.

L’Hotel Sol Port Melià al cor del port de Cambrils, ens acollirà oferint-nos tots els serveis que un hotel cicloturista compta: bikestation, menús especial ciclista, neteja de roba ciclista, neteja de bicicletes, sala de fitness i tota la comoditat que un Melià ofereix.

T’obsequiarem amb el lot de benvinguda que constarà d’un bidó i suplements de nutrició esportiva gentilesa de 226ers. Diumenge a la (fins a les 18.00) podràs donar-te una dutxa i recollir el teu equipatge després de la ruta.

El preu inclou:

 • Dues nits d’allotjament (divendres i dissabte) en habitació doble compartida
 • Mitja pensió (esmorzars i sopars)
 • Pícnic per a la ruta (dissabte i diumenge)
 • Avituallaments en ruta
 • Dos dies de ruta guiada (aproximadament serà de 60-80 km’s; 700-1.100 de desnivell)
 • Vehicle de suport cada dia
 • Maillot EXCLUSIU DE L’ESDEVENIMENT de la marca BIORACER (Ineos)
 • Xerrada especialitzada en ciclisme per Raquell Torell, campiona absoluta de Catalunya
 • Classe d’entrenament personalitzat amb 101percentTraining
 • Taller de mecànica amb Juan Sánchez, mecànic de Rodabike
 • Sortida del diumenge (fins a les 18.00)
 • Sessió fotogràfica professional

(Ens adaptem a totes les participants, que aquest no sigui el motiu per no participar ;=D)

INSCRIPCIONS

Reserva ja i no quedis sense plaça!

Emplena la inscripció per a traslladar-nos el teu interès o qualsevol consulta i et respondrem al més aviat possible i indicar-te els passos a seguir per a confirmar la teva reserva de plaça.

El preu és de 325 euros en habitació doble compartida.

SERVEIS NO INCLOSOS:

Lloguer de bici.

Tot el que no apareix en serveis inclosos.

SERVEIS ADDICIONALS A CONTRACTAR:

Assegurança de cancel·lació (20 €)

Suplement per habitació d’ús individual (70 €)

Acompanyant no ciclista (115 €) – pots venir a l’esdeveniment acompanyada per algú que no participi en les sortides de bici

 

 

CONDICIONS GENERALS

 1. El I CYCLING EVENT WOMEN CAMBRILS està organitzat per Rodabike Club Rodabike Cambrils, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme de Cambrils.
 2. Comptarem amb professionals i del ciclisme a les sortides i als preparatoris.
 3. L’organització garanteix la titulació i la resta de requisits legals dels monitors/es responsables
 4. Està dirigit fèmines majors de 18 anys.
 5. Les places convocades són 16. S’estableix el termini d’inscripció fins a la fi de les places ofertes. En cas de quedar-se alguna fèmina fora, s’establirà una llista de reserva per ordre d’inscripció rigorós, per si a causa d’alguna cancel·lació poden tenir cabuda.
 1. En cas de no assolir-se els 16 inscrites com a mínim, el campus seria suspès, cas en què es tornarien de forma íntegra les quantitats abonades com a drets de participació.
 2. En el cas d’esportistes federats, estaran emparats per l’assegurança d’accidents federatius.
 3. Les dates de realització seran del divendres 21 doctubre a partir de les 19.00 hores, fins al diumenge 23 de juliol a les 18h. Aproximadament, a la disciplina de CARRETERA. Les participants acudiran a aquest amb les bicicletes de què disposin. En cas de no disposar de bicicleta de carretera, se li pot facilitar una de lloguer, prèvia reserva.
 1. L’organització no establirà un transport d’aproximació a Cambrils, llevat que per determinades causes i procedències aquest pugui organitzar-se, cas en què es posaria en coneixement dels interessats i es facturaria a part.
 2. Tot i que el treball estarà orientat a l’educació ciclista, per sobre de l’alt rendiment, sobretot en els grups de més edat, es farà un treball més intens, sempre tenint en compte les característiques del grup resultant de la inscripció.
 3. La participant assumeix que durant el desenvolupament del campus, les seves bicicletes i l’equipament poden patir algun contratemps, sense que això suposi cap motiu d’indemnització, excepte en cas de robatori que no hagi estat per descuit del mateix. Tot i això, l’organització intentarà que en cas de trencament d’alguna de les bicicletes, cedir-ne una per a la finalització del mateix. Aquest tema quedarà supeditat a la disponibilitat que aconsegueixi l’organització. Així mateix, encara que l’organització vetllarà perquè no passi, no es fa responsable dels petits furts que poguessin sorgir dins del grup, o en estades a espais coincidents amb altres usuàries.
 1. La participant consenteix la presa d’imatges (foto i vídeo) del desenvolupament de les diferents activitats, i la seva difusió a les diverses memòries de realització o publicitat del campus en les properes edicions. L’ús estarà reservat exclusivament a Rodabike Club Ciclista Cambrils, que les custodiaran dins del protocol de Protecció de Dades, i tindran prohibit la cessió a tercers.
 2. Les participants estaran allotjades en règim de mitja pensió a l’Hotel Sol Port Melia Cambrils i s’hauran de comprometre al compliment dels diferents protocols COVID que tant l’organització del campus, com els responsables de les diferents instal·lacions utilitzades puguin determinar.
 3. En cas de patir alguna al·lèrgia, intolerància o patologia, s’han de comunicar al butlletí d’inscripció complementari.
 4. Encara que la situació pandèmica i normativa sobre això poden canviar, les participants s’han de comprometre’s, si cal, a la realització prèvia al seu domicili del test d’antígens corresponent, que hauran de realitzar pel seu compte, així com enviar mostra gràfica del resultat , pels mitjans que s’estableixin.