Quebec

Rodabike Cycling Holidays Cambrils: la Costa Daurada et convida a una inoblidable trobada amb bicicleta

La Costa Daurada és un lloc de somni per a ciclistes. Innombrables possibilitats de rutes per a tots els nivells de dificultat. El seu aspecte de seguretat i respecte pels ciclistes és particularment interessant. Cycling Holidays ofereix un servei tot inclòs i una càlida benvinguda perquè les seves vacances amb bicicleta siguin un èxit garantit. Rodar per les vinyes, ametllers, tarongers ofereix un contacte privilegiat amb la naturalesa catalana.

Cambrils proporciona un fàcil accés a totes les rutes que li permeten arribar a les muntanyes del Priorat (LIaberia, Teixeta, La Mussara), així com a la Serra de Montsant i Siurana, el balcó del Priorat per a ciclistes que busquen desafiaments reals. Diversos equips professionals continentals entrenen allí, així com la volta Catalunya (en el programa UCI) creua aquestes muntanyes catalanes cada any. Si tens sort, l’ascens de Mont Caro des de Tortosa, de gran calibre.

 

També pot fer un descobriment cultural i històric del Priorat i visitar el castell de Falset, el parc natural de Montsant, el meravellós mirador de Siurana, la Cartoixa d’Escaladei origen de la comarca amb el seu monestir que data de 1194 i les carreteres amb vinyes i oliveres.

La Costa Daurada és el lloc perfecte per a repetir una vegada i una altra.

Per a informació i reserves des de Quebec:

Sylvain Tremblay
tremblaycerf21@hotmail.com
+418 321 1042
+34 680 842 757