Cancel·lació de comandes

Únicament pots cancel·lar una comanda si encara no ha estat processat i facturat. Per a anul·lar-ho, si us plau emplena el formulari indicant la informació sol·licitada per aquest. Si tinguessis algun dubte del procediment, pots contactar-nos a través de les formes indicades en la secció de contacte.

Devolució de la comanda

Tens el dret a desistir de la compra en un termini de 14 dies sense necessitat de justificació i prèvia notificació a través del present formulari de contacte que podràs trobar en aquesta mateixa pàgina- El termini de desistiment expirarà als 14 dies del dia que tu, diferent al transportista, va adquirir la possessió material dels béns.

Per a exercir el dret de desistiment, hauràs de notificar a BOTIGA de CYCLING HOLYDAYS SL la teva decisió de desistir del contracte a través de les mateixes formes de contacte ofertes en la pàgina. Podràs igualment realitzar una declaració inequívoca de la teva decisió a través d’una carta enviada per correu postal o fax. Podràs utilitzar el formulari de desistiment que et facilitarem, encara que el seu ús no és obligatori.

Per a complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici per part teva d’aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent. Conseqüències del desistiment: En cas de desistiment per part teva, et retornarem tots els pagaments rebuts, sense cap demora indeguda i, en tot cas, a tot tardar 14 dies naturals a partir de la data en la qual se’ns informi de la teva decisió de desistir del contracte actual.

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]