Agència de Viatges

Rodabike Cambrils va néixer en el 2012 com a botiga, taller i lloguer de bicicletes en el cor del port de Cambrils, donis del principi col·laborem amb diversos hotels donant-los servei mecànic, assessorament i lloguer de bicicletes. Sense descurar els nostres clients locals que ens han fet créixer i els que ens visiten i que cada any ens vénen i confien en nosaltres.
Tots aquests ingredients ens van animar, l’any 2018, a fer un altre pas més i llançar l’agència de viatges en cicloturisme, Cycling Holidays SL, i així oferir un producte integral tant a clients nacionals com internacionals.

Els oferim paquets de viatges organitzats d’una o dues setmanes, que inclouen trasllats als millors hotels de la Costa Daurada i Andorra, on podràs gaudir de totes les prestacions que necessiti com a ciclista aficionat o professional. Comptarà sempre amb un guia especialitzat en la zona, que no sols li acompanyarà durant totes les seves rutes, si no que també li prestarà tot el servei tècnic que necessiti.

A l’estiu del 2020 ens traslladem al cor del Cambrils, en el ‘Barri de l’Estació’ (antiga estació de Renfe) i obrim Rodabike Cycling Coffee, punt de partida i retorn de totes les nostres rutes guiades, sense oblidar el nostre servei de taller, botiga i servei de lloguer, i com novetat poder oferir desdejunis saludables, vermuts ciclistes i moltes sorpreses més.

Rodabike Cycling Coffee Cambrils
Promobike Cambrils SL – Cycling Holidays SL
Carrer Santa Joaquima de Vedruna, 27
43850 Cambrils (Tarragona)

info@rodabikecambrils.com
+34 665 035 808  |  +34 977 794 653  |  +34 687 281 306

Llegir les condicions generals dels viatges/experiències